Optimale vloeroplossingen voor de paardensport

Paardensportomgevingen hebben speciale behoeften. Van stallen tot stapmolens, de juiste vloerkeuze kan zowel de veiligheid van de paarden verhogen als de onderhoudskosten verlagen. Flexidal levert een breed scala aan vloeropties die zowel functioneel als economisch zijn.

Veilige en duurzame stalvloeren

De stal is de thuisbasis van het paard, en het kiezen van de juiste vloer is essentieel voor hun welzijn. Flexidal biedt speciaal ontworpen staltegels die zowel comfortabel als functioneel zijn. Gemaakt van grof SBR of EPDM rubbergranulaat, zijn deze tegels vochtdoorlatend. Afgeschuinde noppen aan de onderzijde zorgen voor een effectieve afvoer van urine, waardoor het gebruik van lemen tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent minder onderhoud en lagere kosten op de lange termijn. Bovendien zijn FLEXIDAL staltegels bestand tegen hoge puntbelasting, anti-slip, slijtvast, schokabsorberend en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke paardensportomgeving.

Multifunctionele wandbescherming

Wanden in stallen en gangpaden kunnen nu worden beschermd met EPDM ICE-tegels, speciaal ontworpen voor maximale duurzaamheid en veiligheid. Deze tegels, gemaakt van gerecycled EPDM in een lichtgrijze kleur met zwarte spikkels, bieden niet alleen bescherming maar ook esthetische waarde. Met een afmeting van 1000x500x30mm kunnen ze eenvoudig worden verlijmd of geschroefd op wanden, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.